Wouter Parent CEH

Wouter Parent CEH

Cybercrime maakt een organisatie kwetsbaar
Wouter Parent CEH
Wouter Parent CEH gastdocent | adviseur Certified Ethical Hacker Expertise: security awareness iso27001 lead implementer cyber risico analist

Wouter Parent (1982) is sinds 2002 actief in de veiligheidsbranche. Vanuit zijn politie-achtergrond en passie voor alles wat met veiligheid te maken heeft, bouwde Wouter een brede ervaring op. 

Tijdens security awareness lezingen / workshops laat Wouter deelnemers op het puntje van de stoel zitten. Hij confronteert beslissers op een pragmatische en heldere wijze met de moderne modus operandi van cybercriminelen. Hij laat daarmee zien dat iedere organisatie slachtoffer kan worden van een gerichte of out-of-the-blue hackaanval.

Wouter zet vol in op het uitvoeren van cyberrisico nulmetingen. Een organisatie krijgt bij zo’n grondige analyse van het cyberrisico waar voor haar investering. Na de analyse kan Wouter helpen met een risicobeheersingsplan, het structureel oplossen van geconstateerde kwetsbaarheden, maar ook met het voorbereiden van een organisatie op een ISO27001 audit. Het blijft niet bij het inzichtelijk maken van de risico’s; Wouter helpt actief om de risico’s aan te pakken.

Andere docenten

› Alle docenten
› Alle docenten
› Alle docenten