Remco van den Akker

Remco van den Akker

Samen met de accountant en de klant werken naar het beste resultaat.
Remco van den Akker
Remco van den Akker docent financieringsspecialist Expertise: financieren bedrijfsovername bijzonder beheer management informatie systemen

"Ik heb bijna 20 ervaring binnen de bancaire sector. Ik hield mij vooral bezig met het adviseren van MKB-ondernemingen en het begeleiden van financieringstrajecten. Daarnaast heb ik veel ervaring met ondernemers in financieel zwaar weer: Bijzonder Beheer. Ik ben daarbij altijd op zoek gegaan naar gezamenlijke oplossingen om het bedrijf weer gezond te maken. Samen met de accountant en de klant werken naar het beste resultaat. Dit waren soms intensieve trajecten maar met persoonlijke betrokkenheid en energie kwamen we tot mooie en positieve uitkomsten." 
 
Remco is in 2020 als coach en financieringsspecialist betrokken geweest bij de Auxilium Financieringsdesk en heeft de keuze gemaakt om terug te keren naar het bankwezen. Hij werkt als accountmanager ‘Zakelijke Financieringen’ bij de Volksbank en verzorgt opleidingen voor Auxilium bijvoorbeeld op het gebied van Bijzonder Beheer.
 

Andere docenten

› Alle docenten
› Alle docenten
 • Jan van der Hilst

  Jan van der Hilst

  KlantBetekenaar in (team)coaching | Consulting | Management & Leiderschap

 • Ilon Hemmelder

  Ilon Hemmelder

  personeelsadviseur | verzuimmanager

  Als een vis in het water bij het MKB!

 • Wilco Schut AA

  Wilco Schut AA

  accountant

  Van Auxilium lid naar Auxilium adviseur!

› Alle docenten