mr. Mariëtte Rodenburg RB

mr. Mariëtte Rodenburg RB

Ik help u heel graag om de weg te vinden in het fiscaal-juridische doolhof!
mr. Mariëtte Rodenburg RB
mr. Mariëtte Rodenburg RB adviseur | docent fiscalist - MKB Expertise: bedrijfsoverdracht belastingadviseur mkb-generalist agrarische sector

"Na 19 jaar als belastingadviseur in de accountancy te hebben gewerkt, heb ik  een overstap naar het onderwijs (HBO) gemaakt. Het delen van kennis vind ik namelijk een van de leukste dingen die er zijn. Minstens zo leuk vind ik het om mij vast te bijten in fiscale vraagstukken en mensen te helpen hun weg te vinden in het fiscaal-juridische doolhof. Ik ben heel blij dat ik deze passies kan combineren als adviseur bij Auxilium.

Als belastingadviseur ben ik altijd als generalist werkzaam geweest voor met name het MKB. Ik heb echter ook ruime ervaring met agrarische klanten (met name veehouders) en particulieren. Mijn werkzaamheden varieerden van het beoordelen van IB-aangiftes tot het volledig begeleiden van een bedrijfsoverdracht binnen de familie. Voor alle doelgroepen geldt dat er niets mooiers is dan een klant die aangeeft dat hij of zij dankzij jouw inspanningen weer goed slaapt."

Mariëtte is vier dagen per week bereikbaar en maakt sinds september 2019 onderdeel uit van het Auxilium team.

Andere docenten

› Alle docenten
› Alle docenten
› Alle docenten