Ilon Hemmelder

Ilon Hemmelder

Als een vis in het water bij het MKB!
Ilon Hemmelder
Ilon Hemmelder adviseur | docent personeelsadviseur | verzuimmanager Expertise: arbeidsomstandigheden verzuimmanagement cao recht personeelsmanagement arbeidsrecht sociaal zekerheidsrecht

"Met passie en gedrevenheid arbeidsrecht mogen uitoefenen is het mooiste wat er is!  Of het nou gaat om het opbouwen van een personeelsdossier bij disfunctioneren, het vereenvoudigen van complexe ontslagdossiers, voorbereiding voor ontbindingen bij de Kantonrechter of het begeleiden van de arbeidsongeschikte werknemer, alle trajecten worden met evenveel passie en gedrevenheid door mij opgepakt. Samen met de cliënt kijken wat de mogelijkheden zijn, daar geniet ik van.  Ik wil graag samen met de opdrachtgever het proces volgen om het beste uit zijn of haar personeelsbeleid te halen. Dit kan door het opmaken van een bij de organisatie passende arbeidsovereenkomst of een handboek arbeidsvoorwaarden maar ook functieprofielen en beoordelingsformulieren kan ik opstellen. In mijn werk draait het om creativiteit binnen de rechtelijke grenzen. Het is niet wat er niet kan, maar juist wat er wél kan. Een praktische insteek in begrijpelijke taal. Een fijne band opbouwen met mijn opdrachtgevers is daarom essentieel voor mij".

Ilon is adviseur arbeidsrecht en sociale zekerheid  en treedt op als verzuimmanager bij Auxilium verzuimabonnementen. Het verzuimabonnement is beschikbaar voor Auxilium leden en klanten van deze leden. Ilon is sinds juli 2016 werkzaam bij Auxilium en bekend in de (MKB) accountancy branche. Ilon is haar carrière gestart als leidinggevende in de horeca en via een aantal grote organisaties het personeelsvak in gerold. Met een afgeronde leergang Arbeidsrecht op de VU, begeleidt zij ondernemers bij arbeidsrechtelijke- en sociaalrechtelijke vraagstukken.
 
Specialismen
Arbeidsrecht, waaronder individueel en collectief ontslagrecht, werkingssfeer onderzoeken en cao toepassingen, reorganisaties, (handboek) arbeidsvoorwaarden, arbeidsongeschiktheid en re-integratie, medezeggenschapsrecht, sociaal zekerheidsrecht maar ook personele aangelegenheden als begeleiding van beoordelingsgesprekken, gesprekken met werknemer, opstellen van beoordelingssystematiek en functieprofielen.

Wilt u weten wat Ilon voor u kan betekenen? Klik hier.

Andere docenten

› Alle docenten
› Alle docenten
› Alle docenten