Update financieren

Uw kwartaal-APK op financieringsgebied: gratis voor leden!

 • NBA: 1
 • Financieren, Kantoorleider, Ondernemer, Rol van huisarts, Specialist
 • Voor (assistent) accountants, fiscalisten en of medewerkers die meer over de actualiteit van financieren willen weten.
 • Circa een uur
 • Vanaf € 0
 • Data en locaties

  Datum

  Plaats & Locatie

  16-12-2021

  Uw eigen werkplek, vanaf 13.00 uur

  17-03-2022

  Uw eigen werkplek, vanaf 13.00 uur

  23-06-2022

  Uw eigen werkplek, vanaf 13.00 uur

  15-09-2022

  Uw eigen werkplek, vanaf 13.00 uur

  15-12-2022

  Uw eigen werkplek, vanaf 13.00 uur

Heeft de financieringswereld uw interesse? Vindt u het leuk om bij te blijven over de actualiteit in de financieringsmarkt? Bij de financieringsdesk krijgen wij dagelijks (aan)vragen van leden waarvan de oplossingen ook voor uw relaties interessant kunnen zijn. Wij delen onze ervaringen graag met u in deze periodieke update financieren via MS Teams. We bespreken in dit webinar van ongeveer een uur ook hoe de temperatuur bij de banken is, welke nieuwe financieringspartijen er zijn en wat de verwachte ontwikkelingen zijn in de markt. 

Wij geloven in de kracht van de accountant als aanspreekpunt van de klant. Zeker als het over financieren gaat. Want wie kent de ondernemer, de onderneming en de financiën het beste? De accountant! En wie helpt de accountant? Wij!  + Meer

Het webinar is 'live' dus u bent - net als tijdens onze cursussen - in de gelegenheid om tussendoor vragen te stellen.  Wij maken gebruik van Microsoft Teams. Voor aanvang van het webinar ontvangt u van ons de nodige gegevens en een uitnodiging met een link om deel te nemen. Bekijk hier de FAQ op onze website. Heeft u nog vragen, wij helpen u graag! Mail aan educatie@auxiliumadviesgroep.nl of bel via 033 433 7217.  - Minder

Prijzen

Auxilium leden: € 0   Niet-leden: € 50

Voor alle updates financieren van 2021 en 2022 inschrijven?


Wilt u direct voor alle updates financieren van 2021 en 2022 inschrijven? Stuur een mail aan educatie@auxiliumadviesgroep.nl met uw gegevens en u mist geen enkele update! Voor niet-leden: u betaalt vooraf per kalenderjaar € 200 (4 updates financieren per kalenderjaar).

Leerdoelen

Na het volgen van dit webinar heeft u meer actuele bagage om uw klanten op het gebied van financieringsvraagstukken te informeren.
- Minder

Programma

Tijdens het periodiek webinar update financieren nemen wij u elk kwartaal mee in de ontwikkelingen die er op dat moment zijn. Aan de hand van actuele casuïstiek en praktijkervaringen laten Gerrit van 't Veen en Marco Kastelein van de Auxilium Financieringsdesk u zien wat er wel mogelijk is! Het is onze bedoeling u te inspireren, maar we geven u ook gereedschap en bagage om uw klanten met financieringsvraagstukken optimaal te kunnen ondersteunen. Samen weten we meer en kunnen we meer!  


De periodieke update financieren via MS Teams is gratis voor leden van Auxilium, niet leden betalen € 50 per periodieke update. 
- Minder
 • Inschrijfformulier

  Registratie is niet verplicht om te kunnen inschrijven voor een cursus.

  Cursusgegevens

  Update financieren

  Datum & locatie

  Kantoorgegevens

  Gegevens cursist(en)

  Geslacht
  Abonnee bij
  Rendement/Fiscaal up to Date/BelastingBelangen?
  Leden van Rendement/Fiscaal up to Date/Belastingbelangen ontvangen een korting op cursussen die wij in samenwerking met deze partij organiseren. U treft deze informatie aan op de cursuspagina.
  Aangesloten bij een
  Beroepsgroep?

  Direct registreren?

  U kunt uw aanmelding ook direct omzetten in een registratie bij Auxilium. Zo hoeft u voortaan niet opnieuw uw gegevens in te vullen.

  Voer hiernaast tweemaal het door u gewenste wachtwoord in. Uw e-mailadres is dan voortaan uw gebruikersnaam.

  Uiteraard behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze zonder uw toestemming nergens anders voor dan voor de aangegeven functionaliteit.

  Overige opmerkingen en eventuele dieetwensen


  U bent vergeten uw E-mailadres in te vullen.

  U bent vergeten uw telefoonnummer in te vullen of het ingevulde telefoonnummer bestaat niet uit 10 cijfers. Het telefoonnummer mag geen spaties of streepjes bevatten alleen cijfers.

  U ontvangt na inschrijving een bevestiging

  We verzenden een ontvangstbevestiging zodra uw cursusaanvraag is ontvangen. Uiterlijk 10 werkdagen voor de cursus ontvangt u van ons bericht over de praktische zaken rondom de cursus.