Webinar POP

Interactief bijblijven: een webinar is een goed alternatief voor een cursus op locatie! Inclusief POP sjabloon!

 • NBA: 1
 • RB Algemeen: 1
 • Accountancy
 • Voor (assistent) accountants
 • ca. 75 min.Maximaal 8 deelnemers per webinar​
 • Vanaf € 100
 • Data en locaties

  Datum

  Plaats & Locatie

  25-01-2021

  Start 11.00 uur, Uw eigen werkplek

  26-01-2021

  Start 10.00 uur, Uw eigen werkplek

  01-02-2021

  Start 11.00 uur, Uw eigen werkplek (volgeboekt)

  01-02-2021

  Start 15.30 uur, Uw eigen werkplek

  08-02-2021

  Start 11.00 uur, Uw eigen werkplek

In dit webinar gaan we u praktisch helpen om uw POP in te vullen. Wij hebben hiervoor een sjabloon ontwikkeld dat u kosteloos ontvangt als u dit webinar volgt. In het Auxilium sjabloon zijn heel breed uw taken, werkzaamheden en vaardigheden opgenomen zodat u steeds kunt filteren naar uw eigen maatwerkpakket. We werken met een klein aantal deelnemers zodat er voor iedere deelnemer voldoende persoonlijke aandacht is. 

► Dit jaar gaat de laatste en grootste groep PE-plichtige NBA-leden (MKB en AiB) over naar het nieuwe PE-systeem. En dat betekent het schrijven van een PE-plan! Op uiterlijk 1 april 2021 moet uw Persoonlijk Opleidingsplan (POP) ingevuld zijn.

Het webinar is ‘live’ dus u bent - net als tijdens onze cursussen - in de gelegenheid om tussendoor vragen te stellen.

Wij maken gebruik van Microsoft Teams. Voor aanvang van het webinar ontvangt u van ons de nodige gegevens en een uitnodiging met een link om deel te nemen. Bekijk hier de FAQ op onze website

Heeft u nog vragen, wij helpen u graag! Mail aan educatie@auxiliumadviesgroep.nl of bel via 033 433 7217.

Docent(en)

Marc Weerdenburg

Marc Weerdenburgmedewerker

bedrijfsadviseur, met als expertise:

 • bedrijfsanalyse
 • strategisch management
 • verander management

“Het is lastig om in de wereld van vandaag ver vooruit te kijken. Toch is het goed om regelmatig stil te staan bij waar je staat en waar je naar toe wilt. Even uit de dagelijkse praktijk. Als je dit scherp hebt? Dan kijk je weer naar vandaag. Want met nú kun je aan de slag. Met een strategie zorg je voor een effectieve balans tussen vandaag, morgen en overmorgen”.
 
Marc focust zich als bedrijfsadviseur op strategie- en organisatieadvies. Marc heeft daarnaast een achtergrond als huisvestingsadviseur (gedrag, ict en fysieke omgeving). Hij heeft ervaring met verschillende verandertrajecten. Hij heeft de opleiding strategisch management afgerond. Naast het werk bij Auxilium is Marc twee avonden per week actief als tennisleraar.
 
Nader kennismaken met Marc? Klik hier

m.weerdenburg@auxiliumadviesgroep.nl

Prijzen

Auxilium leden: € 100   Niet-leden: € 150

​Incompany

Wilt u dit POP webinar exclusief met uw eigen team volgen? Wij bieden deze mogelijkheid aan met een verlenging van 1 uur. In het eerste uur wordt het POP sjabloon uitgelegd en kunnen de deelnemers de activiteiten selecteren waar ze in 2021 mee aan de slag willen. Het tweede uur wordt gebruikt om de persoonlijke leerdoelen te formuleren. Iedereen die eerder klaar is, kan het webinar gewoon verlaten. Zo is er voor iedereen de juiste aandacht. Leden van Auxilium betalen voor deze variant van 2 uur € 1000, niet leden betalen € 1250, excl. btw voor maximaal 10 medewerkers.  

Wilt u een incompany webinar plannen? Neem contact op met onze afdeling communicatie. Zij nemen dan contact met u op om een datum en tijdstip af te stemmen. U kunt het ook aangeven op het inschrijfformulier bij soort cursus, kies voor incompany in plaats van webinar.

Leerdoelen

Na een kort informatief gedeelte gaan we met u aan de slag met uw POP. Na afloop van het webinar moet u binnen 60 minuten in staat zijn om uw POP af te ronden.
- Minder

Programma

Tijdens dit webinar nemen we kort de nieuwe permanente educatieverplichtingsregels door, vervolgens gaan wij aan de hand van het Auxilium POP sjabloon aan de slag met het invullen van uw eigen leerdoelen voor 2021. Na het webinar bent u in staat uw eigen POP in te vullen, of heeft u het plan zelfs al ingevuld! 

​Er is gelegenheid om via de chatfunctie vragen te stellen over de genoemde onderwerpen en/of gerelateerde zaken.  

Registratie PE: U ontvangt voor gevolgde webinars een PE-verklaring vanuit Auxilium. 

 

- Minder
 • Inschrijfformulier

  Inclusief POP sjabloon!

  Registratie is niet verplicht om te kunnen inschrijven voor een cursus.

  Cursusgegevens

  Webinar POP

  Datum & locatie

  Kantoorgegevens

  Gegevens cursist(en)

  Geslacht
  Abonnee bij
  Rendement/Fiscaal up to Date/BelastingBelangen?
  Leden van Belastingbelangen ontvangen een korting op cursussen van Auxilium die door mr. Hans Zwagemaker worden verzorgd.
  Aangesloten bij een
  Beroepsgroep?

  Direct registreren?

  U kunt uw aanmelding ook direct omzetten in een registratie bij Auxilium. Zo hoeft u voortaan niet opnieuw uw gegevens in te vullen.

  Voer hiernaast tweemaal het door u gewenste wachtwoord in. Uw e-mailadres is dan voortaan uw gebruikersnaam.

  Uiteraard behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze zonder uw toestemming nergens anders voor dan voor de aangegeven functionaliteit.

  Overige opmerkingen en eventuele dieetwensen


  U bent vergeten uw E-mailadres in te vullen.

  U bent vergeten uw telefoonnummer in te vullen of het ingevulde telefoonnummer bestaat niet uit 10 cijfers. Het telefoonnummer mag geen spaties of streepjes bevatten alleen cijfers.

  U ontvangt na inschrijving een bevestiging

  We verzenden een ontvangstbevestiging zodra uw cursusaanvraag is ontvangen. Uiterlijk 10 werkdagen voor de cursus ontvangt u van ons bericht over de praktische zaken rondom de cursus.

Wat zijn de ervaringen van eerdere deelnemers?

"Binnen 1,25 uur had ik mijn concept pop gereed. Zonder webinar was dat zeker niet gelukt! Sjabloon is praktisch en eenvoudig en snel in te vullen. Dit is nu wat ze noemen praktijkgericht in plaats van om de hete brij heen draaien."

Deelnemer januari 2021

"Ik zag op tegen de nieuwe PE verplichting 2021 inclusief het maken van een POP. Door dit webinar heb ik er zelfs zin in gekregen en goede handvatten gekregen die in de praktijk zeker van pas gaan komen. Het is wat het is, we zullen het met de nieuwe NBA regels moeten doen. Door dit webinar en het door Auxilium opgestelde Excel document kan ik hier mee aan de slag."

Deelnemer december 2020

Incompany

Deze cursus is ook incompany beschikbaar. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Klik hier voor meer informatie over incompany cursussen.

› Alle cursussen en trainingen

Gerelateerde cursussen