Webinar monitoringvragenlijst

De toetsingsvragenlijst 2023 is flink uitgebreid: wij helpen u met invullen!

 • NBA: 1
 • Accountancy, Kantoorleider, Kwaliteitsbepaler, Ondernemer, Specialist, Standaard werkzh
 • Voor (assistent) accountants
 • Een uurMaximaal 15 deelnemers per webinar​
 • Vanaf € 50
 • Datum

  Plaats & Locatie

  30-11-2022

  vanaf 10.30 uur, Uw eigen werkplek

  05-12-2022

  vanaf 14.00 uur, Uw eigen werkplek

  08-12-2022

  vanaf 09.00 uur, Uw eigen werkplek

Alle accountantskantoren hebben de nieuwe monitoringvragenlijst 2023 ontvangen. Deze lijst bevat algemene informatie die belangrijk is voor de voorbereiding van de kwaliteitstoetsingen. U heeft 6 weken de tijd om deze in te vullen. Wij hebben de monitoringvragenlijst 2023 onder de loep genomen. Deze is flink aangepast en uitgebreid. 

In dit webinar lopen we de vragenlijst met u door. Een volledig ingevulde monitoringvragenlijst levert voordelen op! De monitoringvragenlijst is de basis voor de jaarlijkse selectie van kantoren voor de kwaliteitstoetsing van de NBA.

Het webinar is 'live' dus u bent - net als tijdens onze cursussen - in de gelegenheid om tussendoor vragen te stellen.  Wij maken gebruik van Microsoft Teams. Voor aanvang van het webinar ontvangt u van ons de nodige gegevens en een uitnodiging met een link om deel te nemen. Bekijk hier de FAQ op onze website. Heeft u nog vragen, wij helpen u graag! Mail aan educatie@auxiliumadviesgroep.nl of bel via 033 433 7217.

Prijzen

Auxilium leden: € 50   Niet-leden: € 100

Leerdoelen

Na afloop van de cursus weet u hoe de monitoringvragenlijst 2023 moet invullen, of heeft u deze al voor een groot deel ingevuld. 
- Minder

Programma

Een van onze accountants neemt stap voor stap de monitoringvragenlijst 2023 met u door. Hij benoemt de aandachtspunten en er is genoeg ruimte voor uw vragen. De groepsgrootte is maximaal 15 deelnemers. 
- Minder
 • Inschrijfformulier

  Registratie is niet verplicht om te kunnen inschrijven voor een cursus.

  Cursusgegevens

  Webinar monitoringvragenlijst

  Datum & locatie

  Kantoorgegevens

  Gegevens cursist(en)

  Geslacht
  Aangesloten bij een
  Beroepsgroep?

  Direct registreren?

  U kunt uw aanmelding ook direct omzetten in een registratie bij Auxilium. Zo hoeft u voortaan niet opnieuw uw gegevens in te vullen.

  Voer hiernaast tweemaal het door u gewenste wachtwoord in. Uw e-mailadres is dan voortaan uw gebruikersnaam.

  Uiteraard behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze zonder uw toestemming nergens anders voor dan voor de aangegeven functionaliteit.

  Overige opmerkingen en eventuele dieetwensen


  U bent vergeten uw E-mailadres in te vullen.

  U bent vergeten uw telefoonnummer in te vullen of het ingevulde telefoonnummer bestaat niet uit 10 cijfers. Het telefoonnummer mag geen spaties of streepjes bevatten alleen cijfers.

  U ontvangt na inschrijving een bevestiging

  We verzenden een ontvangstbevestiging zodra uw cursusaanvraag is ontvangen. Uiterlijk 10 werkdagen voor de cursus ontvangt u van ons bericht over de praktische zaken rondom de cursus.