Webinar corona en jaarverslaggeving

Interactief bijblijven: een webinar is een goed alternatief voor een cursus op locatie!

 • NBA: 1
 • RB Algemeen: 1
 • Accountancy
 • Voor (assistent) accountants
 • een uurMaximaal 8 deelnemers per webinar​
 • Vanaf € 50
 • Data en locaties

  Datum

  Plaats & Locatie

  26-05-2020

  Start 14.00 uur, Uw eigen werkplek

In dit webinar over corona en jaarverslaggeving behandelen John Weerdenburg AA of Ed Suiker RA o.a. de volgende onderwerpen: continuïteitbeginsel, gebeurtenissen na balans, welke gevolgen zijn er voor de samenstelwerkzaamheden, datering van de jaarrekening en andere aspecten rondom externe verslaggeving. Het webinar is 'live' dus u bent - net als tijdens onze cursussen - in de gelegenheid om tussendoor vragen te stellen. U ontvangt per mail voorbeeldteksten die u kunt gebruiken bij de jaarrekeningen 2019. 

Wij maken gebruik van Microsoft Teams. Voor aanvang van het webinar ontvangt u van ons de nodige gegevens en een uitnodiging met een link om deel te nemen. Bekijk hier de FAQ op onze website. 

Heeft u nog vragen, wij helpen u graag! Mail aan educatie@auxiliumadviesgroep.nl of bel via 033 433 7217.

Docent(en)

John Weerdenburg AA

John Weerdenburg AAadviseur | docent

accountant, met als expertise:

 • ondernemerschap
 • toetsing

"Mijn grote passie is het verzorgen van praktijkgerichte trainingen. Op een heldere en open wijze met de deelnemers van gedachten wisselen en de uitdaging aangaan om complexe zaken eenvoudig uit te leggen. Naast het verzorgen van cursussen ben ik o.a. intensief betrokken bij collegiale toetsingen, het begeleiden van kantoren in het traject rondom kwaliteitsbeheersing geeft mij veel voldoening. De toetsing is naast een vaktechnische aangelegenheid ook een moment dat door veel accountants emotioneel wordt beleefd. Mooi om dit naar een goed eindpunt te mogen begeleiden!"
 
John schrijft regelmatig columns en artikelen voor diverse vaktechnische bladen. Klik hier om o.a. artikelen van John te lezen. Voor de NBA is hij externe beoordelaar en examinator. John Weerdenburg kent als geen ander het reilen en zeilen binnen een accountantskantoor. Als accountant, toetser, stagebegeleider en opleider is hij bekend met alle facetten van het vak. John is sinds de oprichting als vennoot aan Auxilium verbonden.

weerdenburg@auxiliumadviesgroep.nl
Ed Suiker RA

Ed Suiker RAadviseur | docent

accountant, met als expertise:

 • externe verslaggeving
 • accountancy-dienstverlening mkb
 • ondernemerschap

"Met bijna 20 jaar werkervaring als accountant op de teller, hoop ik een verlengstuk in kennis te kunnen zijn voor onze leden. Als allround accountant heb ik bij verschillende kantoren gewerkt en daarnaast heb ik ervaring als éénpitter in het MKB segment. Ik ben eigenlijk wel van alle markten thuis. Ik ben echt een doener en daarom vind ik cursus geven ook zo leuk. Handboeken maken hoort er natuurlijk ook bij, maar als ik mag kiezen duik ik liever in een casus over externe verslaggeving!" 

Ed Suiker RA maakt sinds maart 2017 onderdeel uit van het team accountants. Op vrijdag is Ed niet bij Auxilium te bereiken, hij is dan aan de slag in de ouderenzorg als vrijwilliger.

suiker@auxiliumadviesgroep.nl

Prijzen

Auxilium leden: € 50   Niet-leden: € 75

​Incompany

Wilt u het webinar exclusief met uw eigen team volgen? Leden van Auxilium betalen € 400 excl. btw voor maximaal 10 medewerkers. Niet leden betalen € 600 excl. btw voor maximaal 10 medewerkers. 

Wilt u een webinar plannen? Neem contact op met onze afdeling communicatie. Zij nemen dan contact met u op om een datum en tijdstip af te stemmen. U kunt het ook aangeven op het inschrijfformulier bij soort cursus, kies voor incompany in plaats van webinar.

Programma

+ Meer
In dit webinar over corona en jaarverslaggeving behandelen John Weerdenburg AA of Ed Suiker RA o.a. de volgende onderwerpen: continuïteitbeginsel, gebeurtenissen na balans, welke gevolgen zijn er voor de samenstelwerkzaamheden, datering van de jaarrekening en andere aspecten rondom externe verslaggeving. Het webinar is 'live' dus u bent - net als tijdens onze cursussen - in de gelegenheid om tussendoor vragen te stellen. U ontvangt per mail voorbeeldteksten die u kunt gebruiken bij de jaarrekeningen 2019. 


Registratie PE: U ontvangt voor gevolgde webinars een PE-verklaring vanuit Auxilium. 
- Minder
 • Inschrijfformulier

  Registratie is niet verplicht om te kunnen inschrijven voor een cursus.

  Cursusgegevens

  Webinar corona en jaarverslaggeving

  Datum & locatie

  Kantoorgegevens

  Gegevens cursist(en)

  Geslacht
  Abonnee bij
  Rendement/Fiscaal up to Date/BelastingBelangen?
  Leden van Belastingbelangen ontvangen een korting op cursussen van Auxilium die door mr. Hans Zwagemaker worden verzorgd.
  Aangesloten bij een
  Beroepsgroep?

  Direct registreren?

  U kunt uw aanmelding ook direct omzetten in een registratie bij Auxilium. Zo hoeft u voortaan niet opnieuw uw gegevens in te vullen.

  Voer hiernaast tweemaal het door u gewenste wachtwoord in. Uw e-mailadres is dan voortaan uw gebruikersnaam.

  Uiteraard behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze zonder uw toestemming nergens anders voor dan voor de aangegeven functionaliteit.

  Overige opmerkingen en eventuele dieetwensen


  U bent vergeten uw E-mailadres in te vullen.

  U bent vergeten uw telefoonnummer in te vullen of het ingevulde telefoonnummer bestaat niet uit 10 cijfers. Het telefoonnummer mag geen spaties of streepjes bevatten alleen cijfers.

  U ontvangt na inschrijving een bevestiging

  We verzenden een ontvangstbevestiging zodra uw cursusaanvraag is ontvangen. Uiterlijk 10 werkdagen voor de cursus ontvangt u van ons bericht over de praktische zaken rondom de cursus.

Incompany

Deze cursus is ook incompany beschikbaar. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Klik hier voor meer informatie over incompany cursussen.

› Alle cursussen en trainingen