Update collegiale toetsing

Toetsing?! Na het volgen van deze update bent u overal op voorbereid!

 • NBA: 4
 • Accountancy, Kwaliteitsbepaler, Ondernemer
 • Voor (assistent) accountants
 • 13.00 uur tot 17.15 uurinclusief een korte pauze
 • Vanaf € 270
 • Data en locaties

  Datum

  Plaats & Locatie

  09-03-2021

  Leusden, Trainingszaal Auxilium

Er worden in 2021 veel kantoren bezocht door de toetsers van NBA/SRA, ook omdat veel toetsingen die gepland stonden in 2020 zijn uitgesteld. Zeker voor de kantoren die in 2016 of 2017 voor het laatst zijn getoetst, de kantoren in het bekende 'verbeterplantraject' en nieuwe kantoren is er een grote kans op toetsing in de komende periode.  

Welke regels gelden nu voor uw kantoor. Hoe zijn de  ‘spelregels’ rondom de toetsingen? Waar wordt meer opgelet en wat is van minder belang? Na het volgen van deze update bent u helemaal bij en weet u welke regels er voor uw kantoor gelden.  De Update collegiale toetsing maakt onderdeel uit van het Auxilium Toetsing Optimalisatie Plan (TOP). Wilt u hier meer over weten? Klik hier.  

Docent(en)

John Weerdenburg AA

John Weerdenburg AAadviseur | docent

accountant, met als expertise:

 • ondernemerschap
 • toetsing

"Mijn grote passie is het verzorgen van praktijkgerichte trainingen. Op een heldere en open wijze met de deelnemers van gedachten wisselen en de uitdaging aangaan om complexe zaken eenvoudig uit te leggen. Naast het verzorgen van cursussen ben ik o.a. intensief betrokken bij collegiale toetsingen, het begeleiden van kantoren in het traject rondom kwaliteitsbeheersing geeft mij veel voldoening. De toetsing is naast een vaktechnische aangelegenheid ook een moment dat door veel accountants emotioneel wordt beleefd. Mooi om dit naar een goed eindpunt te mogen begeleiden!"
 
John schrijft regelmatig columns en artikelen voor diverse vaktechnische bladen. Klik hier om o.a. artikelen van John te lezen. Voor de NBA is hij externe beoordelaar en examinator. John Weerdenburg kent als geen ander het reilen en zeilen binnen een accountantskantoor. Als accountant, toetser, stagebegeleider en opleider is hij bekend met alle facetten van het vak. John is sinds de oprichting als vennoot aan Auxilium verbonden.

j.weerdenburg@auxiliumadviesgroep.nl

Prijzen

Auxilium leden: € 270   Niet-leden: € 310

U ontvangt 20% korting op de geldende prijs per deelnemer als u met drie collega’s of meer van één kantoor inschrijft voor dezelfde cursus.

Programma

Wij besteden aandacht aan: 
 • Het kennismakingsgesprek
 • Eisen aan uw kantoorhandboek
 • Eisen aan uw organisatie
 • Eisen aan uw dossiers
 • Afronding van de toetsing
 • Mogelijke valkuilen, veel tips en adviezen
Aan de hand van de oriënterende vragenlijst en de toetsingsdocumenten die door de toetsers gebruikt worden, staan we met u stil bij de eisen die voor uw kantoor gelden. 

Na deze cursus bent u in staat om met 'de blik' van een toetser naar uw kantoor en dossiers te kijken. U bent ook op de hoogte van de afspraken rondom toetsingen; dit komt de uitkomst van een toetsing zeker ten goede.  De Update collegiale toetsing maakt onderdeel uit van het Auxilium Toetsing Optimalisatie Plan (TOP). Wilt u hier meer over weten? Klik hier.
- Minder
 • Inschrijfformulier

  Registratie is niet verplicht om te kunnen inschrijven voor een cursus.

  Cursusgegevens

  Update collegiale toetsing

  Datum & locatie

  Kantoorgegevens

  Gegevens cursist(en)

  Geslacht
  Abonnee bij
  Rendement/Fiscaal up to Date/BelastingBelangen?
  Leden van Belastingbelangen ontvangen een korting op cursussen van Auxilium die door mr. Hans Zwagemaker worden verzorgd.
  Aangesloten bij een
  Beroepsgroep?

  Direct registreren?

  U kunt uw aanmelding ook direct omzetten in een registratie bij Auxilium. Zo hoeft u voortaan niet opnieuw uw gegevens in te vullen.

  Voer hiernaast tweemaal het door u gewenste wachtwoord in. Uw e-mailadres is dan voortaan uw gebruikersnaam.

  Uiteraard behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze zonder uw toestemming nergens anders voor dan voor de aangegeven functionaliteit.

  Overige opmerkingen en eventuele dieetwensen


  U bent vergeten uw E-mailadres in te vullen.

  U bent vergeten uw telefoonnummer in te vullen of het ingevulde telefoonnummer bestaat niet uit 10 cijfers. Het telefoonnummer mag geen spaties of streepjes bevatten alleen cijfers.

  U ontvangt na inschrijving een bevestiging

  We verzenden een ontvangstbevestiging zodra uw cursusaanvraag is ontvangen. Uiterlijk 10 werkdagen voor de cursus ontvangt u van ons bericht over de praktische zaken rondom de cursus.

Wat zijn de ervaringen van eerdere deelnemers?

"Zeer praktisch toepasbare cursus met veel oog voor het menselijk aspect dat bij een toetsing speelt."

Deelnemer update collegiale toetsing 14 maart 2019

Incompany

Deze cursus is ook incompany beschikbaar. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Klik hier voor meer informatie over incompany cursussen.

› Alle cursussen en trainingen