e-learning samenstellingsopdrachten

e-learning samenstellingsopdrachten

Leren op het moment dat het u uitkomt!

Pagina afdrukken
Aan de hand van de theorie, aangevuld met praktijkvoorbeelden, kunt u uw kennis op het gebied van samenstelopdrachten goed opfrissen. 

Deze e-learning is gebaseerd op Standaard 4410 en de NBA-handreiking 1136: Standaard 4410 inzake samenstellingsopdrachten. Aan de hand van de theorie van de Standaard, voorzien van toepassingsgerichte en overige verklarende teksten (deel 1), aangevuld met de praktische toelichting hiervan in de vorm van Handreiking 1136 (deel 2) komen alle facetten van de samenstellingsopdracht aan bod. 

Auxilium e-learning cursussen, hoe werkt het? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Algemene informatie

Cursusduur:
ca. 2 uur

Doelgroep:
(assistent) accountants

Vakgebied:
accountancy

Prijs:
€ 70*  


* U betaalt deze e-learning via Ideal. De prijs is exclusief btw.

Het basis pakket bestaat uit één e-learning.  
U kunt daarnaast kiezen om meerdere e-learning cursussen af te nemen. Vanaf 4 e-learning cursussen is er een kortingsstaffel van toepassing. Het extra pakket bestaat uit 4 e-learning cursussen (€ 265) en het plus pakket uit 8 e-learning cursussen (€ 495). U kunt het pakket van uw keuze kiezen in de e-learning omgeving.  

Bent u verantwoordelijk voor opleidingen binnen uw organisatie en wilt u dit voor uw collega's regelen? Dat kan. Binnen het pakket kunt u meerdere credits afnemen en collega's uitnodigen voor een e-learning. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Roelie of Sigid van onze afdeling communicatie

PE:
NBA: 2 PE-uren

Registratie PE:
Het registeren van de PE-punten van een e-learning gaat als volgt:
Na het met goed gevolg (6 van de 8 vragen goed) afsluiten van de e-learning print u het certificaat uit. Vervolgens logt u in op mijn NBA. U zoekt bij de verschillende educatievormen op 'e-learning' en vervolgens kiest u 'Auxilium Adviesgroep'. U ziet nu de diverse e-learningen met CRS nummer. U kiest de juiste e-learning. Let op, het certificaat dient u te bewaren zodat u kunt aantonen dat u de e-learning met goed gevolg heeft afgesloten. U ontvangt voor de gevolgde e-learningen namelijk geen PE-verklaring vanuit Auxilium.

Registratie RB:
Indien er voor deze e-learning RB punten zijn toegekend dan gaat de registratie als volgt:
Na goed gevolg (6 van de 8 vragen goed) afsluiten van de e-learning, stuurt u een mail aan de afdeling communicatie waarin u aangeeft welke e-learning u heeft gevolgd. Auxilium zorgt dat de RB punten voor u worden geregistreerd bij het RB.

Programma

In deze e-learning worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:
 • Toepassingsgebied van deze standaard
 • Relatie met de regelgeving op het gebied van kwaliteitsbeheersing
 • Autoriteit van deze standaard
 • De vereisten
 • Aanvaarding en continuering van de opdracht
 • Communicatie met het management en de met governance belaste personen
 • Het uitvoeren van de opdracht
 • Toepassingsgebied van deze standaard
 • Relatie met de NVKS
 • Stelsels inzake financiële verslaggeving
 • Vorm en inhoud van de opdrachtbevestiging
 • Het samenstellen van de historische financiële informatie
 • Standaard 4410 inzake samenstellingsopdrachten

Nadat u alle modules heeft gelezen, volgt er een toets die met goed gevolg moet worden afgelegd. De toets bestaat uit 8 meerkeuze vragen waarvan er minimiaal 6 goed moeten worden beantwoord. Heeft u de e-learning met succes afgerond, dan kunt u direct het certificaat van deelname downloaden (let op: dit is een pop-up venster. Indien u pop-ups niet toestaat dan kunt u het certificaat niet downloaden). Is het de eerste keer niet gelukt dan krijgt u één herkansing. 
 

Klik op de onderstaande button om naar de e-learning omgeving te gaan. Op de startpagina dient u zich éénmalig te registreren. De e-learningomgeving werkt het beste in Google Chrome of Internet Explorer. 

Naar onze e-learning site

Data & Locaties

 • Thuisstudie

  Wilco Schut AA