Infine Software met Auxilium content: Infine Jaarrekening

Praktisch ingestoken

 • Accountancy, Samenstelpakket
 • Voor (assistent) accountants
 • 09.30 - 16.30 uur incl pauzes
 • Vanaf € 495

Tijdens de cursus Infine Jaarrekening wordt de module Jaarrekening behandeld. Alle facetten van rapporteren komen aan de orde zoals het importeren van cijfers, boeken van journaalposten, uitwerken van een rapport, fiscale export & publicatiestukken. Als u de cursus hebt gevolgd is uw kennisniveau op het goede niveau om direct aan de slag te kunnen gaan met de Infine Jaarrekening. De cursus is daarnaast ook geschikt voor meer gevorderde gebruikers omdat er veel gebruikerstips worden gegeven.

Inschrijven? Deze trainingen wordt door Infine georganiseerd. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.     

Docent(en)

Wim van der Velde AA

Wim van der Velde AAdocent

accountant, met als expertise:

 • accountancy-dienstverlening mkb
 • ondernemerschap

Wim van der Velde AA combineert de werkzaamheden voor zijn eigen kantoor in de provincie Drenthe (wat hij samen met zijn vrouw runt) met cursus geven op het gebied van samenstelsoftwarepakketten die Auxilium in samenwerking met Infine organiseert. 

Prijzen

Auxilium leden: € 495   Niet-leden: € 495

Programma

Tijdens de cursus Infine Jaarrekening komen alle facetten van rapporteren aan de orde zoals het importeren van cijfers, boeken van journaalposten, uitwerken van een rapport, fiscale export & publicatiestukken. 

Deze cursussen worden door Infine verzorgd i.s.m. Auxilium Adviesgroep. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van de Auxilium-content.
- Minder
 • Inschrijfformulier

  Registratie is niet verplicht om te kunnen inschrijven voor een cursus.

  Cursusgegevens

  Infine Software met Auxilium content: Infine Jaarrekening

  Datum & locatie

  Kantoorgegevens

  Gegevens cursist(en)

  Geslacht
  Aangesloten bij een
  Beroepsgroep?

  Direct registreren?

  U kunt uw aanmelding ook direct omzetten in een registratie bij Auxilium. Zo hoeft u voortaan niet opnieuw uw gegevens in te vullen.

  Voer hiernaast tweemaal het door u gewenste wachtwoord in. Uw e-mailadres is dan voortaan uw gebruikersnaam.

  Uiteraard behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze zonder uw toestemming nergens anders voor dan voor de aangegeven functionaliteit.

  Overige opmerkingen en eventuele dieetwensen


  U bent vergeten uw E-mailadres in te vullen.

  U bent vergeten uw telefoonnummer in te vullen of het ingevulde telefoonnummer bestaat niet uit 10 cijfers. Het telefoonnummer mag geen spaties of streepjes bevatten alleen cijfers.

  U ontvangt na inschrijving een bevestiging

  We verzenden een ontvangstbevestiging zodra uw cursusaanvraag is ontvangen. Uiterlijk 10 werkdagen voor de cursus ontvangt u van ons bericht over de praktische zaken rondom de cursus.

Gerelateerde cursussen