Proeven aan nieuwe financiers 1

Proeven aan nieuwe financiers 1

Op deze dag stellen de innovatieve financiers Spotcap, Beequip en Togather zich aan u voor!

Pagina afdrukken
De financieringsmarkt is drastisch veranderd en blijft veranderen. Banken stellen strengere eisen aan financieringsaanvragen. Daardoor is voor het MKB en met name microbedrijven krediet steeds minder toegankelijk. Naast de bancaire financiering is er een groeiend aantal verschillende alternatieve financieringsbronnen, waaronder factoring, fintech, crowdfunding en nog vele anderen.

Tegenwoordig zijn er zo’n 100 alternatieve financiers waar u en uw klanten uit kunnen kiezen. Ziet u door de bomen het bos nog wel? Hoe ervaren uw klanten de veranderende financieringsmarkt? En hoe speelt u als adviseur hierop in en weet u de juiste partijen op de juiste wijze in te zetten zodat uw klanten optimaal bediend worden? Kunt u uw klanten goed adviseren bij hun zoektocht naar een passende financiering en kent u de alternatieven?
Registratie is niet verplicht om te kunnen inschrijven voor een cursus.

Cursusgegevens

Proeven aan nieuwe financiers 1

Datum & locatie

Kantoorgegevens

Gegevens cursist(en)

Geslacht
Abonnee bij
Belastingbelangen?
Leden van Belastingbelangen ontvangen een korting op cursussen van Auxilium die door mr. Hans Zwagemaker worden verzorgd.
Aangesloten bij een
Beroepsgroep?

Direct registreren?

U kunt uw aanmelding ook direct omzetten in een registratie bij Auxilium. Zo hoeft u voortaan niet opnieuw uw gegevens in te vullen.

Voer hiernaast tweemaal het door u gewenste wachtwoord in. Uw e-mailadres is dan voortaan uw gebruikersnaam.

Uiteraard behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze zonder uw toestemming nergens anders voor dan voor de aangegeven functionaliteit.

Overige opmerkingen


U bent vergeten uw E-mailadres in te vullen.

U bent vergeten uw telefoonnummer in te vullen of het ingevulde telefoonnummer bestaat niet uit 10 cijfers. Het telefoonnummer mag geen spaties of streepjes bevatten alleen cijfers.

U ontvangt na inschrijving een bevestiging

We verzenden een ontvangstbevestiging zodra uw cursusaanvraag is ontvangen. Uiterlijk 10 werkdagen voor de cursus ontvangt u van ons bericht over de praktische zaken rondom de cursus.

Algemene informatie

Cursusduur:
08.00 - 15.00 uur 
  • inclusief een uur pauze/lunch 
Doelgroep:
(assistent) accountants | fiscalisten | relatiebeheerders
 
Vakgebied:
financieren

Prijs:
€ 345 voor leden van Auxilium
€ 395 voor niet leden
 
PE: 
NBA: 6 PE
RB: in aanvraag

Programma

In deze cursus worden de uiteenlopende mogelijkheden van het nieuwe financieren bekeken en wordt de vertaalslag naar uw adviespraktijk gemaakt. Zo kunt u direct meerwaarde voor uw klanten creëren. De partijen Spotcap, Beequip en Togather (samenwerkingspartners van Auxilium Adviesgroep) stellen zich aan u voor en leggen de specifieke kenmerken van hun dienstverlening aan u uit. Zo leert u nieuwe mogelijkheden kennen en kunt u hen op de juiste wijze toepassen bij uw klanten.

De volgende onderwerpen worden tijdens de cursus behandeld:
  • De accountant en financieren
  • ​De laatste ontwikkelingen in financieringsland
  • Up-to-date casuïstiek die we vandaag de dag kunnen oplossen
  • Toepassingen van nieuwe financiers: Spotcap, Beequip en Togather
Na afloop van de cursus bent u in staat om uw cliënten effectiever te begeleiden in hun financieringsvraagstuk. U kent de ontwikkelingen en weet in welke richtingen oplossingen gevonden kunnen worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om vrijblijvend een aantal casussen te bekijken door onze financieringsspecialist Marco Kastelein.

 
 

Data & Locaties

  • 01-11-2019 Leusden Trainingszaal Auxilium

    Marco Kastelein

Gerelateerde cursussen