Opfriscursus Kennistoets 2019 - 2020

Voor u van toepassing? U heeft tot 1 oktober 2020 de tijd.

 • NBA: 3
 • RB Algemeen: 3
 • Accountancy
 • Voor (assistent)accountants
 • 09.30 tot 12.45 uurinclusief korte pauze
 • Vanaf € 275
 • Data en locaties

  Datum

  Plaats & Locatie

  09-09-2020

  Leusden, Trainingszaal Auxilium

De NBA stelt in 2019/2020 een nieuwe Kennistoets verplicht. De Kennistoets is bedoeld voor openbaar, intern- en overheidsaccountants die werkzaamheden verrichten ten behoeve van wettelijke en/of vrijwillige controles van de jaarrekening in 2019.  De Kennistoets omvat 40 gesloten vragen die betrekking hebben op de VGBA, VIO, Wta, Bta, NVKS en de controle- en overige standaarden (NV COS 100-899). Het is daarbij toegestaan gebruik te maken van relevante documentatie.  + Meer

Met het succesvol afronden van de Kennistoets geven deelnemers blijk te beschikken over actuele kennis, zoals bedoeld in de Verordening op de kennistoets. In augustus 2019 maakt de NBA de eindtermen van de Kennistoets bekend, evenals nadere informatie over inschrijving en kosten. De Kennistoets is vanaf 1 december 2019 tot 1 oktober 2020 beschikbaar (deadline van de Kennistoets is uitgesteld naar 1 oktober 2020) . Deze cursus is ter voorbereiding op de Kennistoets.  - Minder

Docent(en)

Marcel van Dijk RA

Marcel van Dijk RAadviseur | docent

accountant, met als expertise:

 • toetsing
 • waarderingen
 • accountancy-dienstverlening mkb

"Accountancy vind ik een uitermate boeiend vak. Als vertrouwenspersoon van het maatschappelijk verkeer mag je een prachtige rol spelen. Verantwoordelijkheid voelen, nemen en dragen en altijd met een gerust hart de discussie in, dat is voor mij de kern. Ruim 33 jaar ben ik werkzaam geweest in de accountancy en op dit moment adviseer, ondersteun en train ik o.a. de bij Auxilium aangesloten accountantskantoren in samenwerking met fijne collega's. Dankbaar werk en zeer praktijkgericht. Kortom, vertrouw op ons, opdat iedere dag mag tellen!" 
Marcel werkt sinds 2012 bij Auxilium. 

dijk@auxiliumadviesgroep.nl

Prijzen

Auxilium leden: € 275   Niet-leden: € 325

Programma

+ Meer
Tijdens deze cursus frissen we uw kennis dusdanig op dat de Kennistoets geen verrassingen meer voor u heeft. U kunt met een gerust hart de toets succesvol afleggen! De onderwerpen worden aan de hand van de richtlijnen van de Kennistoets opgesteld. 
- Minder
 • Inschrijfformulier

  Registratie is niet verplicht om te kunnen inschrijven voor een cursus.

  Cursusgegevens

  Opfriscursus Kennistoets 2019 - 2020

  Datum & locatie

  Kantoorgegevens

  Gegevens cursist(en)

  Geslacht
  Abonnee bij
  Rendement/Fiscaal up to Date/BelastingBelangen?
  Leden van Belastingbelangen ontvangen een korting op cursussen van Auxilium die door mr. Hans Zwagemaker worden verzorgd.
  Aangesloten bij een
  Beroepsgroep?

  Direct registreren?

  U kunt uw aanmelding ook direct omzetten in een registratie bij Auxilium. Zo hoeft u voortaan niet opnieuw uw gegevens in te vullen.

  Voer hiernaast tweemaal het door u gewenste wachtwoord in. Uw e-mailadres is dan voortaan uw gebruikersnaam.

  Uiteraard behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze zonder uw toestemming nergens anders voor dan voor de aangegeven functionaliteit.

  Overige opmerkingen en eventuele dieetwensen


  U bent vergeten uw E-mailadres in te vullen.

  U bent vergeten uw telefoonnummer in te vullen of het ingevulde telefoonnummer bestaat niet uit 10 cijfers. Het telefoonnummer mag geen spaties of streepjes bevatten alleen cijfers.

  U ontvangt na inschrijving een bevestiging

  We verzenden een ontvangstbevestiging zodra uw cursusaanvraag is ontvangen. Uiterlijk 10 werkdagen voor de cursus ontvangt u van ons bericht over de praktische zaken rondom de cursus.

Incompany

Deze cursus is ook incompany beschikbaar. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Klik hier voor meer informatie over incompany cursussen.

› Alle cursussen en trainingen