De ondernemer achter de onderneming

Signaleren, registreren en uitwerken! Alleen als incompany

 • NBA: 3
 • RB Algemeen: 3
 • Accountancy, Estate planning, Kantoorleider, Klantondern., Ondernemer, Relatiebeheer, Rol van huisarts, Specialist
 • Voor (assistent) accountants | fiscalisten | relatiebeheerders
 • In overleg
 • Vanaf € 2.250

Naast financiële adviezen voor de klant moet je ook strategisch en bedrijfskundig mee kunnen denken. De rol van business controller van de onderneming. Hiervoor is veel kennis over de klant nodig. Met ons sjabloon klantverkenning krijg je dit inzichtelijk. Onderwerpen als inkomen en uitgaven, gezinssamenstelling, pensioen en een eventueel testament. Het komt allemaal voorbij. Ook kijkt het sjabloon naar de werk-privé balans en het organiseren van noodopvolging. Een handvat om met een ondernemer in gesprek te gaan.

In deze workshop gaan we met ons sjabloon klantverkenning de privébehoefte van ondernemers scherper vastleggen. Met de uitwerking wordt jouw advies voor de ondernemer in privé een onderscheidende kwaliteit van het kantoor. Mariëtte Elling (financieel planner) en Marc Weerdenburg (bedrijfscoach) gaan samen met jouw team met het sjabloon aan de slag!

Kernwoorden van deze cursus
Overzicht op het klantdossier. Advieskansen. Gestructureerd in gesprek met de klant. Effectief informatie delen. Professioneel.
  

Wat vinden eerdere deelnemers van deze cursus? Eerder kregen we o.a. de volgende reacties:
 • "Praktisch handvat om met ondernemer in gesprek te gaan en adviespunten te signaleren."
 • "Ik heb nu een sjabloon wat ik wellicht nog wat verder zal specificeren, maar waar ik echt mee aan de slag kan."
 • "Fijne docenten, goed geregeld en alles netjes verzorgd. Interessant onderwerp dat goed gebracht werd.

 Wij verzorgen deze workshop alleen als incompany bij jou op kantoor. Meer weten? Stuur ons een mail en wij nemen contact met u op. 

Prijzen

Auxilium leden: € 2.250   Niet-leden: € 2.450

De workshop de ondernemer achter de onderneming organiseren wij alleen als incompany. De incompany prijs is gebaseerd op een groep van maximaal 16 deelnemers. De prijs is exclusief reiskosten van de docent en btw. Grotere groepen in overleg en tegen een meerprijs. 

Leerdoelen

Na afloop van de cursus kun je uitdagingen en doelstellingen van de ondernemer in privé in kaart brengen en deze monitoren op diverse gebieden. Je kunt signalerend en coachend aan de gang. Je leert welke onderwerpen jaarlijks op de agenda te zetten. 
- Minder

Programma

Het uitgangspunt in deze workshop is het advies dat je op dit moment al aan de ondernemer in privé geeft. We gaan het gesprek structureren en borgen dat de belangrijkste onderwerpen die bij al jullie klanten worden besproken. Vanuit hier gaan we zien wat de toevoeging is van de modellen voor de adviespraktijk. Dit doen we aan de hand van interactie, de theorie van modellen en we behandelen een herkenbare casus. Zo blijft de praktische toepassing voor jullie centraal staan in deze workshop.

Na afloop:
 • Kunnen jullie scherp en beknopt gespreksverslagen uitwerken in herkenbare en professionele sjablonen
 • Kunnen jullie de klant ontzorgen van uitdagingen in zijn/haar privésituatie
 • Hebben jullie nagedacht over nieuwe mogelijkheden binnen de adviespraktijk 
- Minder
 • Inschrijfformulier

  Registratie is niet verplicht om te kunnen inschrijven voor een cursus.

  Cursusgegevens

  De ondernemer achter de onderneming

  Datum & locatie

  Kantoorgegevens

  Gegevens cursist(en)

  Geslacht
  Aangesloten bij een
  Beroepsgroep?

  Direct registreren?

  U kunt uw aanmelding ook direct omzetten in een registratie bij Auxilium. Zo hoeft u voortaan niet opnieuw uw gegevens in te vullen.

  Voer hiernaast tweemaal het door u gewenste wachtwoord in. Uw e-mailadres is dan voortaan uw gebruikersnaam.

  Uiteraard behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze zonder uw toestemming nergens anders voor dan voor de aangegeven functionaliteit.

  Overige opmerkingen en eventuele dieetwensen


  U bent vergeten uw E-mailadres in te vullen.

  U bent vergeten uw telefoonnummer in te vullen of het ingevulde telefoonnummer bestaat niet uit 10 cijfers. Het telefoonnummer mag geen spaties of streepjes bevatten alleen cijfers.

  U ontvangt na inschrijving een bevestiging

  We verzenden een ontvangstbevestiging zodra uw cursusaanvraag is ontvangen. Uiterlijk 10 werkdagen voor de cursus ontvangt u van ons bericht over de praktische zaken rondom de cursus.