Workshop bedrijfsfinanciering bij snel groeiende ondernemers

Workshop bedrijfsfinanciering bij snel groeiende ondernemers

Vooruitkijken en anticiperen, daar gaat het om.

Pagina afdrukken
De economie trekt aan en veel organisaties investeren volop in de toekomst. Toch is te snel investeren een behoorlijk risico voor organisaties. De continuïteit kan in gevaar komen. Hierin ligt een rol voor de accountant. Vooruitkijken en anticiperen, daar gaat het om. Korte lijnen met de ondernemer. Kritisch kijken naar de businesscase. Risico’s scherp hebben. Ontwikkelingen monitoren. En financiële ruimte creëren door goede afspraken te maken met de juiste financiers. En mocht het toch spannend worden, hoe communiceert u dan met de financiers? Wat verwachten zij van u en hoe zien hun belangen eruit?
Registratie is niet verplicht om te kunnen inschrijven voor een cursus.

Cursusgegevens

Workshop bedrijfsfinanciering bij snel groeiende ondernemers

Datum & locatie

Kantoorgegevens

Gegevens cursist(en)

Geslacht
Abonnee bij
Belastingbelangen?
Leden van Belastingbelangen ontvangen een korting op cursussen van Auxilium die door mr. Hans Zwagemaker worden verzorgd.
Aangesloten bij een
Beroepsgroep?

Direct registreren?

U kunt uw aanmelding ook direct omzetten in een registratie bij Auxilium. Zo hoeft u voortaan niet opnieuw uw gegevens in te vullen.

Voer hiernaast tweemaal het door u gewenste wachtwoord in. Uw e-mailadres is dan voortaan uw gebruikersnaam.

Uiteraard behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze zonder uw toestemming nergens anders voor dan voor de aangegeven functionaliteit.

Overige opmerkingen


U bent vergeten uw E-mailadres in te vullen.

U bent vergeten uw telefoonnummer in te vullen of het ingevulde telefoonnummer bestaat niet uit 10 cijfers. Het telefoonnummer mag geen spaties of streepjes bevatten alleen cijfers.

U ontvangt na inschrijving een bevestiging

We verzenden een ontvangstbevestiging zodra uw cursusaanvraag is ontvangen. Uiterlijk 10 werkdagen voor de cursus ontvangt u van ons bericht over de praktische zaken rondom de cursus.

Algemene informatie

Cursusduur:
Wij plannen deze incompany in overleg tussen 09.00 en 18.00 uur (3 uur + 1 kwartier pauze)

Doelgroep:
(assistent) accountants | fiscalisten | relatiebeheerders

Vakgebied: 
financieren

PE: 
NBA: 3 punten
RB: in aanvraag

Incompanyprijs:
€ 800* voor leden van Auxilium
€ 950* voor niet leden
Wij hanteren een aantrekkelijke korting staffel als u meerdere workshops per kalenderjaar afneemt, klik hier voor meer informatie.

* Gezien de aantrekkelijke prijsstelling is deze incompany mogelijkheid alleen beschikbaar voor medewerkers van hetzelfde kantoor met een maximum van 8 deelnemers per workshop.  Indien u wilt dat wij deze incompany voor meer dan 8 deelnemers verzorgen, bedraagt de prijs per extra deelnemer € 50. Het maximum aantal deelnemers voor deze workshop is 15 personen. 

Let op: deze incompany prijs is exclusief BTW en reiskosten van de docent (€ 0,30 per km) en reistijd. Reistijd tot 100 km (van Leusden naar uw kantoor en v.v.) wordt niet gerekend. Boven de 100 km (van Leusden naar uw kantoor en v.v.) rekenen wij € 0,70 per km. Wij plannen deze incompany in overleg in tussen 09.00 en 18.00 uur. Deze IC workshop wordt door ons niet aangemeld bij de NBA en bij de PE-registratie dient deze workshop in regel 2 van de digitale registratie opgenomen te worden. Wilt u dat wij deze workshop voor u aanmelden bij de NBA, dan rekenen wij een meerprijs van € 50. Lees hier alle voorwaarden van onze incompany trainingen.

Programma

We gaan in op het raakvlak van strategie en financiering. Snelle groei vereist anticipatie en voldoende financiële ruimte. Zorg vooraf dat u ruimte heeft en dat financiers reeds aangehaakt zijn. 
 
We behandelen de theorie, maar ook drie praktijkcasussen: een succesverhaal, een onderneming die over de rand van de afgrond is gelopen en een onderneming die het (helaas) niet redt. 
 
De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • In kaart brengen van een onderneming, inclusief passend financieringsplaatje.
  • Zorg voor goede afspraken met financiers, passend bij de strategie van de onderneming. Prognosticeer, anticipeer en schat risico’s in.
  • De ‘red flags’ die wijzen op gevaar voor uw klant

Data & Locaties

  • Bij u op kantoor

    Marco Kastelein

Incompany

Deze cursus is ook incompany beschikbaar. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Klik hier voor meer informatie over incompany cursussen.

› Alle cursussen en trainingen