e-learning deelnemingen

e-learning deelnemingen

Leren op het moment dat het u uitkomt!

Pagina afdrukken
Veel ondernemers kiezen ervoor om hun bedrijfsactiviteiten onder te brengen in een BV. De redenen hiervoor zijn divers. Deze variëren van fiscale voordelen tot beperking van aansprakelijkheid. Deze beperking betekent vaak een betere scheiding tussen privé- en bedrijfsvermogen. Maar ook beperking van aansprakelijkheid door de oprichting van meerdere BV's komt vaak voor. Er wordt niet voor niets gezegd ‘één BV is geen BV’. Als gevolg hiervan ontstaan groepen van vennootschappen die aan elkaar verbonden zijn. In deze e-learning worden tal van aspecten naar voren gebracht die van belang zijn bij verslaggevingsaspecten van deelnemingen. Aan de hand van de theorie, aangevuld met praktijkvoorbeelden kunt u uw kennis op het gebied van deelnemingen opfrissen. Deze e-learning wordt afgesloten met een vragenlijst.

Auxilium e-learning cursussen, hoe werkt het? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Algemene informatie

Cursusduur:
ca. 2 uur

Doelgroep:
(assistent) accountants

Vakgebied:
accountancy

Prijs:
€ 70*  


* U betaalt deze e-learning via Ideal. De prijs is exclusief btw.

Het basis pakket bestaat uit één e-learning.  
U kunt daarnaast kiezen om meerdere e-learning cursussen af te nemen. Vanaf 4 e-learning cursussen is er een kortingsstaffel van toepassing. Het extra pakket bestaat uit 4 e-learning cursussen (€ 265) en het plus pakket uit 8 e-learning cursussen (€ 495). U kunt het pakket van uw keuze kiezen in de e-learning omgeving.  

Bent u verantwoordelijk voor opleidingen binnen uw organisatie en wilt u dit voor uw collega's regelen? Dat kan. Binnen het pakket kunt u meerdere credits afnemen en collega's uitnodigen voor een e-learning. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Roelie of Sigid van onze afdeling communicatie

PE:
NBA: 2 PE-uren

Registratie PE:
Het registeren van de PE-punten van een e-learning gaat als volgt:
Na het met goed gevolg (6 van de 8 vragen goed) afsluiten van de e-learning print u het certificaat uit. Vervolgens logt u in op mijn NBA. U zoekt bij de verschillende educatievormen op 'e-learning' en vervolgens kiest u 'Auxilium Adviesgroep'. U ziet nu de diverse e-learningen met CRS nummer. U kiest de juiste e-learning. Let op, het certificaat dient u te bewaren zodat u kunt aantonen dat u de e-learning met goed gevolg heeft afgesloten. U ontvangt voor de gevolgde e-learningen namelijk geen PE-verklaring vanuit Auxilium.

Registratie RB:
Indien er voor deze e-learning RB punten zijn toegekend dan gaat de registratie als volgt:
Na goed gevolg (6 van de 8 vragen goed) afsluiten van de e-learning, stuurt u een mail aan de afdeling communicatie waarin u aangeeft welke e-learning u heeft gevolgd. Auxilium zorgt dat de RB punten voor u worden geregistreerd bij het RB.

Programma

In deze e-learning worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • waarderingsgrondslagen | grondslagen voor bepaling van het resultaat
  • aandelen met een bijzonder karakter
  • wijzigingen in belangen
  • wettelijke reserve deelnemingen
Nadat u alle moduels heeft gelezen, volgt er een toets die met goed gevolg moet worden afgelegd. De toets bestaat uit 8 meerkeuze vragen waarvan er minimiaal 6 goed moeten worden beantwoord. Heeft u de e-learning met succes afgerond, dan ontvangt u per e-mail een certificaat van deelname. Is het de eerste keer niet gelukt dan krijgt u één herkansing. 
 

Klik op de onderstaande button om naar de e-learning omgeving te gaan. Op de startpagina dient u zich éénmalig te registreren. De e-learningomgeving werkt het beste in Google Chrome of Internet Explorer. 

Naar onze e-learning site

Data & Locaties

  • Thuisstudie

    John Weerdenburg AA