Auxilium inspiratiedag

Auxilium inspiratiedag

Nog nooit was leren zo leuk!

Pagina afdrukken
Laat u deze dag inspireren door het verhaal van voormalig brigade generaal Otto van Wiggen. Hij legt met zijn ervaring over leiderschap en samenwerken binnen defensie de link naar het bedrijfsleven en het belang van het team. In de middag  gaan we 'omdenken'. U leert op een interactieve, inspirerende en humoristische manier om op een andere manier naar zaken te kijken. 
De locatie? Het Militair Museum in Soesterberg. U luncht deze dag tussen de tanks, helikopters en andere militaire voertuigen! Na het seminar is er voldoende tijd om het museum te bekijken. Bekijk hier een impressie van het museum. 
Registratie is niet verplicht om te kunnen inschrijven voor een cursus.

Cursusgegevens

Auxilium inspiratiedag

Datum & locatie

Kantoorgegevens

Gegevens cursist(en)

Geslacht
Abonnee bij
Rendement/Fiscaal up to Date/BelastingBelangen?
Leden van Belastingbelangen ontvangen een korting op cursussen van Auxilium die door mr. Hans Zwagemaker worden verzorgd.
Aangesloten bij een
Beroepsgroep?

Direct registreren?

U kunt uw aanmelding ook direct omzetten in een registratie bij Auxilium. Zo hoeft u voortaan niet opnieuw uw gegevens in te vullen.

Voer hiernaast tweemaal het door u gewenste wachtwoord in. Uw e-mailadres is dan voortaan uw gebruikersnaam.

Uiteraard behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze zonder uw toestemming nergens anders voor dan voor de aangegeven functionaliteit.

Overige opmerkingen en eventuele dieetwensen


U bent vergeten uw E-mailadres in te vullen.

U bent vergeten uw telefoonnummer in te vullen of het ingevulde telefoonnummer bestaat niet uit 10 cijfers. Het telefoonnummer mag geen spaties of streepjes bevatten alleen cijfers.

U ontvangt na inschrijving een bevestiging

We verzenden een ontvangstbevestiging zodra uw cursusaanvraag is ontvangen. Uiterlijk 10 werkdagen voor de cursus ontvangt u van ons bericht over de praktische zaken rondom de cursus.

Algemene informatie

Locatie:
Nationaal Militair Museum 
Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX  Soest
Gratis parkeren Meer informatie over de route per auto en OV naar het Nationaal Militair Museum.

NB. het museum is tot 17.00 uur open. Na het programma heeft u de mogelijkheid om het museum te bezoeken. 

Duur programma: 
10.00 tot circa 15.00 uur inclusief pauze/lunch

Doelgroep:
Iedereen die werkzaam is binnen het MKB accountantskantoor en behoefte heeft aan nieuwe inzichten en inspiratie. 

Vakgebied:
persoonlijke ontwikkeling, management en inspiratie

Prijs:
€ 150 voor leden van Auxilium
€ 195 voor niet leden

PE:
NBA: 4 uren
RB: 4 algemene puntenOok druk en moe? Zet de eerste stap naar meer energie en schrijf in voor deze inspiratiedag!

Maximaal 200 plekken beschikbaar. 

Programma

December, de maand om terug te kijken op het jaar, maar ook om alvast vooruit te kijken. Wat gaat 2020 brengen?  De veranderingen in de wereld gaan zo snel, dat we voortdurend geconfronteerd worden met nieuwe ontwikkelingen, kansen en uitdagingen. We halen u deze dag uit uw 'normale' ritme en geven u stof om over na te denken.

Deze Auxilium inspiratiedag is uiteraard niet compleet zonder John Weerdenburg, oprichter van Auxilium en gastheer bij onze seminars. Hij vertelt deze dag over de toekomst van uw beroep, de veranderingen waar u als MKB accountant mee te maken heeft (en krijgt) en waar hij zijn inspiratie vandaan haalt. 

Otto van Wiggen neemt u deze dag mee in de wereld van defensie. Toepasselijk bij de locatie, maar zijn verhaal over leiderschap, samenwerking binnen het team en blindelings vertrouwen is ook in het bedrijfsleven van levensbelang voor een gezonde en winstgevende organisatie. Als voormalig brigade-generaal heeft hij o.a. leiding gegeven aan het Korps Commandotroepen en de Luchtmobiele Brigade. In zijn boek 'Niemand is belangrijker dan het team' benadrukt hij voortdurend het persoonlijk belang ondergeschikt te maken aan het teambelang. Laat u inspireren en leer van de mission command stijl van leiderschap en samenwerken binnen uw eigen organisatie. 

Na het verhaal van Otto van Wiggen staat er voor u een heerlijke lunch klaar midden in het museum tussen de tanks en helikopters! 

Na de lunch is het tijd voor de Omdenkshow. Nog nooit was leren zo leuk! Wat is omdenken? Omdenken is een denktechniek die bestaat uit twee stappen: maak van een probleem een feit (deconstrueren) en kijk daarna naar nieuwe mogelijkheden (construeren). Nieuwe ontwikkelingen brengen kansen met zich mee, maar soms ook problemen. Met omdenken kunt u van problemen mogelijkheden maken. De Omdenkshow is interactief, inspirerend en humoristisch. Het maakt op indringende en onontkoombare manier het verschil tussen deze manieren van kijken en denken duidelijk en laat onweerlegbaar de voordelen zien van omdenken: innovatie, creativiteit en inspiratie.

Geen idee wat u kunt verwachten? Bekijk het filmpje van Omdenken op youtube. Klik hier.    
Benieuwd naar het Nationaal Militair Museum? Klik hier.   

Data & Locaties

  • 11-12-2019 Soest Militair museum

    Otto van Wiggen, Omdenken, John Weerdenburg AA